Vendégkönyv

book Kedves vendégek!
Bejegyzéseiket küldjék a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címre!



Nyaralás PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Gabi, Zoli, Vanda és Petra!

2013 nyarán töltottem egy hetet Fenyõkúton, felejthetetlen élmény volt.

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetet, szeret tùrázni, vagy egy kis kikapcsolódásra vágyik. Továbbá lovasoknak. :)

Látnivalók a környéken: Korond, Székelyudvarhely amely a Székenyföld történelmi központja, a szovatai Medve tò ami különleges magas sótartalma miatt, a parajdi sóbánya,ahol a föld alatt számtalan gyògykezelés zajlik, és amelyben Európa egyik legnayobb sókészleteét rejti magában, a híres Gyilkos-tó, illetve még számtalan kihagyhatatlan hely, amit legalább egyszer az életben látni kell. Megjárható Dracula kastélya, Brassó és igazábò minden, mivel ez itt Erdély szívében van. A közelben vannak kis bányatavacskák, kilatók. Nem messze van a Jézus Szíve kilátó a Gordon tetõn, pazar a látvány. 

Rengeteg lehetõség van, mind terepjáróval, gyalog, lovaskocsival, lóháton. a táj lenyûgözõ. Fenyõkút több mint 1000 m magasan van, mesés hely. Ha szerencses az ember, (vagy szerencsétlen) :) láthat medvét, rengeteg más állatot is. Simogathat szarvast, a mezõkön méneseket, teheneket láthat legelészni. 

Mind nyáron, mind télen nagyszerû lehetõségek vannak. Télen, aki szereti a havat, nyáron aki szereti az áfonyát, a csörgedezõ patakocska, a zöld hegyek, erdõk látványát. A hely nagyon meghitt, csak néhány ház van a közelben elszórtan. 

A panzió gyönyörū, jól felszerelt, nagyon tiszta. Két ház is van, egész nagy csoport, vagy osztály is elfér. Párnak, illetve családoknak is nagyon kényelmes. Gabi nagyon jól fõz, az etelek nagyon finomak. A helyi ételeket, pálinkát, hùsokat, sajtokat is érdemes kipróbálni. 

Gabi és Zoli csodálatos emberek. Nagyon barátságosak, kedvesek. Köszönöm szépen azt a csodás hetet, nagyszerū élmény volt! Petrus és Vanda nagyon megkedvel

 
Erez & Limo PDF Nyomtatás E-mail

זולטן וגבריאלה! תודה לך על כל מה שבאמת נהנתה.המקום יפה, האוכל היה מושלם. אתם אנשים מאוד נחמדים. כל מה שעשית עבור האורחים. יש לנו הרבה טוב, אנו אסירי תודה.התוכניות הן הרבה כיף.הפונדק הוא יפה ונקי מאוד. בואו לישראל! תודה לך, ארז ולימוזינה

 
Csodálatos napokat töltöttünk nálatok PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Gabika és Zoltán!

Csodálatos napokat töltöttünk nálatok, nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket! Igazán kedves, odaadó, jószívű emberek vagytok. 

Minden kívánságunkat lestétek, nagyon jó, hogy összhangban vagytok. A  napjainkat teljesen lefedtétek,  sok programot találtatok számunkra, sose unatkoztunk, és rengeteget nevettünk. 

Köszönet mindenért, még találkozunk!!Wink

Dr. Birinyi T.

 
Szilveszter 2013 PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Zoli, Gabi és a többiek! Smile

Köszönjük a szíves vendéglátást, kocsikázást, szánozást, szánkózást, az éjszakai tereptúrát, a finom ételeket, stb.
Jó a hely, rendesek az emberek....na meg az áfonya pálinka! Surprised
Nagyon jól éreztük magunkat! Vivi azóta is emlegeti, hogy "Nagyon jó volt szilveszterezni!"
Köszi mindent! Visszatérünk! Smile
Vivi, Dia és Jancsika

 
EXTRÉM ÜDÜLÉS!!! PDF Nyomtatás E-mail

Szuper nyaralásunk volt, köszönet érte Zoli, Gabi, Vanda és Petra!!

Az energiátok irigylésre méltó, Zoli úriember vagy. Gabika, tuti híztunk 2 kilót. Feltöltődtünk, sokmindent tanultunk tőletek, a programok mellett kipihetünk magunkat és rengeteg szeretetet kaptunk.

Nem felejtjük, találkoztunk kell még!! Sok sikert: Katona család

 
Csend és nyugalom PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Gabriel Csűrpanzió!

Már hallottunk rólatok és láttuk a képeket, de a megérkezés döbbenet volt, élőben tapasztalni a hely szépségét és nyugalmát nem ugyanaz.  

Azt a csendet, a nyugalmat, a kedvességet, a szeretetet amit nálatok átéltünk, nem lehet leírni. A programokért külön hála, nem volt még ilyenben részünk, pedig már jártunk Erdélyben.

Nagyon rugalmasak vagytok, igazi vendéglátók, köszönet mindenért, az éjszakai tereptúrát sose felejtjük!!!

Jövőre találkozunk, puszi mindnyájatoknak: Sándorék

 
Csodálatos nyaralásunk volt nálatok! PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Zoli, Gabi, Vanda és Petra!

Csodálatos nyaralásunk volt nálatok! Az árat messze túlszárnyaltátok ( étel, kiszolgálás, programok - lovaglás, hintózás, kirándulások terepjáróval, quadozás stb. )

Az éjszakai tereptúra feledhetetlen, még hasonlóban sem volt részünk!!!

Külön köszönet Vanda és Petra a lovaglásért, sokat tanultunk tőletek. Okosak, ügyesek, kedvesek vagytok, kivételesek, mert a szépséghez szerénység is párosul nálatok!!!  Vanda külön dicséret ezúton is és ismét, tudod, mindenért!!!

Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket, sok sikert, és a téli képeket nézve, a nyár előtt még biztos találkozunk!

Szeretettel: Nagy család

 
Gyönyörű hetet töltöttünk nálatok PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Zoli, Gabi, Vanda és Petra!

Gyönyörű hetet töltöttünk nálatok, örülünk, hogy titeket választottunk a tengerpart helyett. Rengeteg élményben volt részünk, mindenért köszönet, a kínálat meghaladta a fizetséget.

Feledhetetlen élményt adtatok, örülünk, hogy megismertünk Benneteket, jövőre ugyanitt nálatok!!

Ha Erdély, akkor Gabriel Csűrpanzió!!!!

Szeretettel: Eszti és cs.

 
Sziasztok! PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Hajdú család, Lajkó és Piros család!

Köszönjük, hogy vendégül láttatok minket Erdély csodálatosan szép területén fekvő panziótokban. A szállás és a kaja is szuper volt. A piáról és a vendégszeretetről, na meg a kiszolgálásról már nem is beszélve Sealed! A táj maga a nyugalom és a programok (hintózás, lovaglás, terepezés, kocsmatúra stb.) feledhetetlen élmény voltak.

Szilveszterkor ismétlés!!!

Üdv.: Norbi, Anikó, Lilien és Jázminka

 
Köszönet PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Gabika és Zoli.

Nagyon szépen szeretnénk megköszönni amit kaptunk tőletek. Ebbe a mai rohanó világba olyan nyugalom és kikapcsolódás amit Fenyőkúton ért bennünket azt csak ti tudjátok megadni. Gabika a fergetegesen finom ételeid és a kedvességed köszi. Zoli szerintem Európa pálinkakészletének a kulcsa biztos a te birtokodba van. A helyiek vendégszeretete emlékezetes marad a két Tamás üdv nekik.

Imre, Ibolya, Orsolya

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3

hargita 01

epulet 01

epulet 08

epulet 03

A házról röviden

Konyhánk gáztűzhellyel, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, mikrosütővel, kávéfőzővel, étkészlettel és főzőedényekkel felszereltek. Elrendezés: 4 szoba, nappali, előszoba, konyha, 2 db fürdőszoba, 2 db toalett, terasz (7x4 m-es) 2 db kétágyas, 2 db háromágyas, a szobák pótágyazhatóak.

A fürdőszobák zuhannyal felszereltek. Az előszoba, nappali padlófűtéssel, a szobák központi fűtéssel rendelkezik. Szobákban TV található. A terasz panorámás fekvése a Hargitára néz.

epulet 08Kőház: 3 db 2 ágyas szoba zuhanyzóval, központi fűtés, nyári konyha, kemence.

Fenyőkút fekvése

Fenyőkút Korondtól 6 km-re fekvő szétszórt házcsoportokból és esztenákból alakult szórványtelepülés. A Melegpatakfő (1005 m ) és a Datka (963 m) között fekvő szórványfalut Korondról a piac érintésével, az Észak-vize mentén közelíthetjük meg, egyes részeit pedig a 13A műútról a Köves-, Égettvész- és Nagy-Lapos-patak mentén vezető ösvényeken. >>>

Fenyőkút története

Régen Korond 12. tízeseként tartották nyilván. 1898-ban törzskönyvezték. A korondi lakosság legelőként használta a "hegyen" lévő területeket. Orbán Balázs a korondi fennsíkot szépnek találta, az irtványokon a legelésző nyájakat és a regényes fekvésű pajtákat emelte ki. A hagyomány szerint az első "fészekrakók" a múlt század első felében telepedtek fel Korondról... >>>

Fenyőkút nevezetességei

A település kultúrháza a Fenyőkúti Kultúrotthon. A faluban található egy kis fatemplom, aminek védőszentje Szent Bertalan apostol, ez a helybélieknek búcsú is egyben. E jeles alkalomból falunapokat is szerveznek, ahol sok kulturális és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket. A település iskolája jövőre 100 éves épitése 1912-be fejeződött be. Itt található a fenyőkúti tőzegláp. >>>

Látogatottság

mod_vvisit_counterMa:1
mod_vvisit_counterTegnap:61
mod_vvisit_counterEzen a héten:144
mod_vvisit_counterMúlt héten:147
mod_vvisit_counterEbben a hónapban:419
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:892
mod_vvisit_counterÖsszes látogató:242204

Dátum: 2024-04-19 00:11

S5 Box

Login Form

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.